• معرفی ارتباط با صنعت و جامعه

دفتر ارتباط با صنعت و جامعه دانشگاه آزاد اسلامی واحد فلاورجان با هدف برقراری و تسهيل ارتباط اعضاي هيات علمي، دانشجويان و محققين دانشگاه با صنايع , سازمان ها و جامعه تشکيل شده است. اين دفتر قصد دارد تا از توانمندي هاي اعضاي هيات علمي و محققين دانشگاه در جهت کاربردي نمودن دستاورد هاي علمي به منظور بهبود كيفيت محصولات و دستيابي به فن آوري هاي نوين استفاده نمايد. همچنين اين دفتر سعي دارد پل ارتباطي بين محققين اين دانشگاه با ساير دانشگاه ها و مراكز تحقيقاتي ايجاد نمايد.
    سایر اهداف این دفتر:

* ارتباط با مراکز مختلف شامل صنایع مختلف, دانشگاه‌ها، مراکزپژوهشی، دستگاه‌هاي اجرايي، سازمان‌هاي غير دولتي، انجمن‌هاي علمي و اتحاديه‌هاي صنفي براي گرفتن نيازهاي پژوهشي آنان
    * برگزاری جلسات و نشست‌های مشترک با صاحبان صنايع و مديران سازمان‌ها در راستاي ايجاد ارتباط بيشتر بين دانشگاه و صنعت و زمينه‌سازي براي بستن تفاهم‌نامه
    * بررسی و عقد قرارداد طرح‌های برون دانشگاهي و انجام پروژه‌هاي صنعتي، پژوهشي و خدماتي با صنعت و جامعه