• تقویم آموزشی تابستان ۹۹-۹۸ رشته های غیر پزشکی

شنبه ۹۹/۰۵/۰۴

پایان کلاسها  :

پنج شنبه ۹۹/۰۵/۳۰

اصلاح  دروس به حد نصاب نرسیده :

چهار شنبه : ۹۹/۰۵/۰۱

شروع امتحانات :

از شنبه ۹۹/۰۶/۰۱ لغایت پنجشنبه:   ۹۹/۰۶/۰۶

قابل توجه دانشجویان عزیز (تذکرات مهم)

۱-ثبت نام فقط به صورت اینترنتی در روزها و ساعات اعلام شده انجام می گیرد لذا از مراجعه به اداره آموزش جدا خودداری نمایید . ضمنا برنامه زمانبندي طبق جدول فوق مي باشد . و پس از تاریخ مذکور به دلیل بسته شدن سایت امکان هیچگونه تغییر ویا اخذ واحد نمی باشد..

۲- دانشجويان موظف به رعايت قوانين آموزشي ( پیشنیاز ، هم نیاز ، سقف واحد واخذ فقط یک  درس از دروس معارف … ) مي باشند . حتی درصورت ثبت نرم افزار آموزش دروس مربوطه در آخر ترم حذف وشهریه مسترد نمی گردد .

۳- اطلاع از  دروس به حد نصاب نرسیده و حذف گردیده و یا تغییر احتمالی نام استاد وساعت کلاس وتغییر تاریخ وساعت امتحان ، در زمان  حذف واضافه الزامی می باشد.  لذا دانشجویان گرامی در صورت وجود هرگونه مشکلی می بایستی توسط  گروه مربوطه خویش موضوع را مرتفع سازند  .بنابراین برای این دسته از دانشجویان  ثبت تغییرات ایجاد گردیده  در این زمان به صورت اينترنتي الزامي است .بدیهی است پس از زمان اصلاح دروس هیچگونه ترتیب اثری نسبت به تقاضای دانشجو در موارد مذکور نگردیده وعواقب آن ناشی بر خود دانشجوی گرامی می باشد .

۴- واحد های درسی قابل اخذ در دوره تابستان برای مقاطع مختلف به شرح جدول زیر می باشد:

مقطع کاردانی پیوسته وناپیوسته کارشناسی پیوسته وناپیوسته غیر پزشکی کارشناسی پیوسته علوم پزشکی کارشناسی ارشد دکتری تخصصی
    حداکثر تعداد واحد انتخابی ۸ ۸ ——— ——–  ممنوع

۵- برای دانشجویان دوره کاردانی وکارشناسی که با حداکثر ۱۰واحد درسی فارغ التحصیل می شوند اخذ ۱۰واحد در دوره تابستان بلامانع می باشد.

۶-اخذ دروس اندیشه هاو وصایای امام خمینی (ره) و روخوانی قرآن کریم علاوه بر حداکثر تعداد واحد انتخابی ذکر شده (۸واحد) بلامانع می باشد.

۷-ارایه دروس در تابستان کاملا  اختیاری و به صورت مجازی می باشد لذا در صورت تداخل با دروس عملی و آزمایشگاهی نیمسال دوم سال تحصیلی ۹۹-۹۸عواقب ناشی آن  بر عهده دانشجو می باشد .

اداره آموزش