• اداره فناوری اطلاعات و ارتباطات

معرفی مدیریت فناوری اطلاعات و ارتباطات

این مدیریت به عنوان یکی از ارکان حوزه ریاست ، با اهتمام به رسالت گسترش و بسترسازی در بخش فناوری اطلاعات و به عنوان متولی توسعه فناوری اطلاعات و ارتباطات در کلیه بخش‌های دانشگاه نقش حیاتی و بنیادی دارد.

فعالیت‌های اداره فناوری در بخشهای زیر خلاصه می شود:

ارتباطات شبکه و اینترنت: ایجاد زیرساخت مطمئن شبکه وگسترش آن به منظور ارائه خدمات نرم افزاری و همچنین ارائه اینترنت به اساتید، دانشجویان و کارکنان دانشگاه

پشتیبانی نرم افزارها : یکی از بخشهای مهم اداره فناوری می باشد که با توجه به تعدد سرویس دهنده ها و نرم افزارها ، بروز رسانی ، تهیه نسخه پشتیبان بصورت روزانه ، رفع ایرادات نرم افزاری و … از جمله وظایف روزانه این بخش از اداره فناوری است.

سخت افزار و تعمیرات :  آماده سازی، نگهداری و بروز رسانی سخت افزارهای مورد نیاز دانشگاه ،  تشخیص و رفع عیب رایانه ها و ماشینهای اداری موجود(پرینتر- اسکنر و . . .) و همچنین گسترش ، نگهداری و رفع عیب ارتباطات کابلی و بی سیم را بر عهده دارد.

آمار : وظیفه تهیه و تنظیم فرم های آماری و پاسخگویی به نامه های درخواست آمار ازسوی سازمان و منطقه و همچنین جمع آوری ، پالایش ، استخراج و  ارسال آمارهای مربوط به بانکهای اطلاعاتی جامع به سازمان مرکزی در هر نیمسال.

پشتیبانی وب سایت : بروز رسانی وب سایت دانشگاه ، نشر اطلاعیه ها واخبار ، راهنماها و فرم های مورد نیاز دانشجویان و اساتید ، پست الکترونیک آکادمیک ، سامانه های مختلف اینترنتی و. . . از اهم وظایف این بخش می باشد.

اداره کارگاه ها و سایت های کامپیوتری: ارائه خدمات به اساتید و دانشجویان در کارگاهها و سایتهای کامپیوتری در غالب نرم افزارهای آموزشی ، اینترنت ، آموزش کار با نرم افزار های خاص ، دوره های کمک آموزشی ، تحقیقات و مطالعات اینترنتی و . . .

رضا ارجمند

پست سازمانی : رییس اداره فناوری اطلاعات و ارتباطات